Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

V relácii Na hrane bude poriadne horúco! Neuveríte, kto si sadne do kresiel pre hostí!

Dnes večer bude v relácii Na hrane poriadne horúco. Do kresiel pre hostí si sadnú dvaja odborníci na právo. Kto prijal pozvanie?

Slovensko zažíva nevídané obdobie. Má za sebou celoplošné testovanie, ktorého sa zúčastnili viac ako tri milióny ľudí, následne druhé kolo, ktoré sa konalo len v 45 okresoch, kde sa objavil najväčší výskyt nebezpečného koronavírusu a včera vláda schválila predĺženie núdzového stavu o ďalších 45 dní. Mnohí podnikatelia sú už zúfalí, pretože prevádzky reštaurácii či hotelov sú zatvorené a nevedno dokedy. Otázky majú aj zástupcovia turizmu, ktorí nevedia, či a ako sa na nadchádzajúcu zimnú sezónu pripraviť. Navyše podľa všetkého sa na Slovensku bude konať aj ďalšie kolo celoplošného testovania. Sú tieto a ďalšie opatrenia v súlade s ústavou a zákonmi Slovenskej republiky? Aj o tom sa budú baviť dnešní hostia v štúdiu. Oproti moderátorke Jane Krescanko Dibákovej si do kresiel sadnú ministerka spravodlivosti Mária Kolíková a bývalý premiér Robert Fico

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Ak máte nejakú otázku na Máriu Kolíkovú alebo Roberta Fica, neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.


Sledujte reláciu Na hrane s Máriou Kolíkovou a Robertom Ficom už dnes o 21:40 hod. na JOJke!

Tagy: Na hrane