Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Dve ženy v jednom štúdiu! Tieto političky budú v relácii Na hrane!

Aj dnes večer bude v relácii Na hrane poriadne horúco. Opäť sa v štúdiu stretnú dvaja politici, ktorí budú rozoberať aktuálne dianie. Ktorí zákonodarcovia prijali pozvanie?

Slovensko zažíva nevídané obdobie. Svet stále sužuje nebezpečný koronavírus, ktorý neobchádza ani našu krajinu. O tejto a aj ďalších pálčivých témach bude dnešná relácia Na hrane. Oproti moderátorke Jane Krescanko Dibákovej si do kresiel sadnú europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová poslankyňa Denisa Saková. 

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Ak máte nejakú otázku na Luciu Ďuriš Nicholsonovú alebo Denisu Sakovú, neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Nenechajte si ujsť reláciu Na hrane s Luciou Ďuriš Nicholsonovou a Denisou Sakovou o 21:40 hod. na JOJke!