Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Vládne rošády a nový minister financií: V relácii Na hrane sa stretnú TÍTO zákonodarcovia!

Koaličná kríza má svoje rozuzlenie. Niečo sa končí a začíname nanovo. Vláda Igora Matoviča padla a novým premiérom sa stal Eduard Heger. Ten odovzdal prezidentke Zuzane Čaputovej zoznam nových ministrov. Hlava štátu sa rozhodla, že novú vládu vymenuje, no zatiaľ bez ministra práce.

Koaličná kríza je konečne minulosťou. Novým premiérom je Eduard Heger a do jeho kresla v rezorte financií zasadne Igor Matovič. Do svojich funkcií sa vrátia aj ministri zo strán SaS a Za ľudí. Prezidentka Zuzana Čaputová vymenuje Hegerovu vládu, len rezort práce bude nateraz bez šéfa. O vládnych rošádach, novom ministrovi financií a budúcnosti budú hovoriť aj dnešní hostia v relácii Na hrane. Do kresiel si sadnú minister hospodárstva Richard Sulík a bývalý minister financií Ladislav Kamenický

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Richarda Sulíka alebo Ladislava Kamenického? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!