Do relácie Na hrane sa oprela strana SMER-SD, televízia JOJ okamžite reaguje!

Včerajšia relácia Na hrane s ministrom obrany Jaroslavom Naďom a bývalým predsedom národnej rady Andrejom Dankom nezostala bez reakcie politickej strany SMER-SD. Tá totiž cíti krivdu, že v kresle pre hostí nesedel ich podpredseda Ľuboš Blaha. Televízia JOJ sa voči ich stanovisku ohradila.

Hosťami včerajšej relácie Na hrane boli minister obrany Jaroslav Naď a bývalý predseda národnej rady Andrej Danko. Moderátorka Jana Krescanko Dibáková hneď na úvod vysvetlila, že pôvodne mal s ministrom diskutovať zástupca strany SMER-SD, no tá chcela poslať svojho podpredsedu Ľuboša Blahu. Dramaturgia programu sa preto rozhodla zmeniť hosťa. Avšak strana SMER-SD sa k stanovisku moderátorky taktiež vyjadrila. Na sociálne siete napísala, že televízia JOJ neumožnila Ľubošovi Blahovi účasť v relácii a obvinila ju, že majitelia zasahujú do programu a ovplyvňujú, kto je pozvaný do štúdia. 

Televízia JOJ sa však proti týmto tvrdeniam ohradzuje. "Dôrazne sa ohradzujeme voči stanovisku, ktoré vydala na sociálnej sieti politická strana SMER-SD tvrdiac, že majitelia televízie JOJ akokoľvek zasahujú do dramaturgie našich relácií vrátane politickej diskusie Na hrane. Jana Krescanko Dibáková je profesionálna a dlhoročná redaktorka, dramaturgička a moderátorka, ktorá má vo svojej práci našu plnú dôveru."

Reláciu Na hrane môžete sledovať aj budúci štvrtok na JOJke!