Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

NAKA obvinila politické a advokátske špičky: KTO prijal pozvanie do relácie Na hrane?

Bývalý trojnásobný minister vnútra Robert Kaliňák skončil na polícii. Šéf strany Smer-SD Robert Fico čelí obvineniu. NAKA obvinila politické a advokátske špičky, čo sa doposiaľ nikdy nestalo. Čo bude nasledovať?

Akcia Súmrak otriasla Slovenskom. Bývalého trojnásobného ministra vnútra Roberta Kaliňáka zadržala polícia. Obvineniu čelí aj expremiér Robert Fico, no ten má mandát poslanca, takže je nateraz na slobode. V rámci akcie Súmrak bol obvinený aj oligarcha Norbert Bödöra a tiež bývalý policajný prezident Tibor Gašpar. "Obvinenie sa týka zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, v prípade Fica a Kaliňáka aj prečinu zneužívania právomoci verejného činiteľa a všetkým štyrom osobám bolo vznesené obvinenie pre opakovaný zločin ohrozenia obchodného, bankového, poštového, telekomunikačného a daňového tajomstva," spresnil Úrad špciálnej prokuratúry. V dejinách Slovenska sa doposiaľ nikdy nestalo, že by vládne špičky boli obvinené. Situácia nenechala chladnými ako koalíciu, tak opozíciu. Aj o tejto téme dnes budú v štúdiu relácie Na hrane hovoriť predseda Výboru NR SR pre financie, rozpočet a menu Marián Viskupič a podpredseda strany Hlas-SD Erik Tomáš

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Mariána Viskupiča alebo Erika Tomáša? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:45 hod. na JOJke!