03 Na hrane - štúdio

NAKA verzus obvinení politici: TÍTO zákonodarcovia sa stretnú v relácii Na hrane!

Padlo ďalšie obvinenie. Tentokrát ide o poslanca z koalície. Konkrétne padlo obvinenie z korupcie na hlavu Martina Borguľu zo strany Sme rodina. Čo bude ďalej?

Slovensko rieši ďalšie obvinenie. Tentokrát ide o poslanca Martina Borguľu z koalície. Podľa NAKA je obvinený z korupcie. Poslanec mal zaplatil úplatok 50-tisíc eur za to, aby Národná kriminálna agentúra neriešila jeho trestné stíhanie. Borguľa o obvinení nevie. Aj o tejto téme budú v štúdiu relácie Na hrane hovoriť predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa a podpredseda strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Juraja Krúpu alebo Matúša Šutaj Eštoka? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!