Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Posledná relácia Na hrane pred prázdninami: TÍTO hostia zavítajú do štúdia!

Poslanci prelomili veto prezidentky Zuzany Čaputovej a schválili prorodinný balíček z dielne ministra financií Igora Matoviča. Navyše je témou ostatných dní aj odvolávanie ministrov. Čo sa bude diať v nasledujúcich dňoch, týždnoch a mesiacoch?

Poslanci včera prelomili veto prezidentky a schválili miliardový balík. Zuzana Čaputová pritom na začiatku júna avizovala, že ak poslanci nebudú akceptovať jej pripomienky a veto prelomia, zákon pošle na Ústavný súd. V ostatných dňoch sa okrem prorodinného balíka skloňuje aj odvolávanie ministrov, konkrétne šéfa rezortu hospodárstva Richarda Sulíka a jeho kolegu z ministerstva životného prostredia Jána Budaja. Otázkou tiež je, či si občania želajú koniec vlády. Výsledky odhalí prieskum agentúry AKO. Aj o tomto a ďalších pálčivých témach budú v poslednej relácii Na hrane pred letnými prázdninami rečniť predseda Klubu poslancov Národnej rady Slovenskej republiky za Sme rodina Peter Pčolinský a bývalá ministerka vnútra Denisa Saková.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Petra Pčolinského alebo Denisu Sakovú? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte poslednú reláciu Na hrane pred letnými prázdninami dnes o 21:45 hod. na JOJke!