01 Na hrane

Obedy zadarmo i návrat platieb v hotovosti: Kto prijal pozvanie do relácie Na hrane?

Obedy zadarmo sú späť. Dotácie poskytne štát plošne pre všetky deti v poslednom ročníku materských škôl a na základných školách. Podľa dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera však nie sú adresným riešením. Stále tiež nie je jasné, odkiaľ štát vezme potrebných 110 miliónov.

Parlament obedy zadarmo schválil ešte v utorok. Stále však visí vo vzduchu otázka, odkiaľ štát zoberie 110 miliónov. Poslanci Sme rodina a OĽaNO by dodatočné peniaze chceli získať rozšírením osobitného odvodu pre regulované subjekty. Dočasne poverený premiér Eduard Heger s tým ale nesúhlasí. Rovnako je otvorenou témou návrat platieb v hotovosti, čo môže skomplikovať boj proti korupcii. A na stole je tiež kauza „Vietnamec“, ktorá je stále bez koncovky. Aj o týchto témach budú v relácii Na hrane hovoriť predseda Výboru pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa a opozičný poslanec Erik Tomáš.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Juraja Krúpu alebo Erika Tomáša? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!