03 Na hrane - štúdio

Dáma proti pánovi: Kto zavíta do relácie Na hrane?

Aktuálna politická situácia i kontroverzné návrhy ako 500 € pre každého, kto pôjde voliť. Ako sám Igor Matovič povedal, ide o „atómovku“. Kto dnes príde do štúdia?

Zvolebnieva sa. V utorok podvečer prišiel bývalý premiér a minister financií Igor Matovič s návrhom dať 500 eur každému, kto by šiel k volebnej urne. Ako sám priznal, ide o „atómovku“. Ak by k voľbám prišli zhruba tri milióny ľudí, zo štátnej kasy by oditeklo asi 1,5 miliardy eur. Navyše na stole stále leží téma boja proti korupcii a hotovosť miesto bankového prevodu. Dnes do relácie Na hrane zavíta minister vnútra Roman Mikulec a bývalá ministerska spravodlivosti Mária Kolíková.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Romana Mikulca alebo Máriu Kolíkovú? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!