02 Na hrane - štúdio

5 rokov po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej: Títo hostia prídu do relácie Na hrane!

V utorok uplynulo od vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej päť rokov. Za ten čas sme boli svedkami pojednávaní, nových zistení i zúfalstvstva, keďže krajina dodnes nezažila, aby z tohto zločinu padol rozsudok aj pre objednávateľov. Smutné výročie si pripomenuli stovky ľudí priamo na námestí SNP v Bratislave i mnoho Slovákov naprieč krajinou.

Od skutočne tragického rána, kedy Slovenskom otriasla správa o úkladnej vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, už prešlo päť rokov. Mladí zaľúbenci sa chystali na spoločný život, no namiesto svadby a hŕby plánov sa konal pohreb a protesty, ktoré ovplyvnili aj vládne dianie nasledujúceho obdobia. Slovenskom odvtedy rezonujú otázky, na ktoré dodnes nie sú jasné odpovede. Po piatich rokoch sme svedkami súdnych procesov a známi sú aj vrahovia, no u objednávateľov stále nepadol právoplatný rozsudok. Aj o tejto momentálne najpálčivejšej téme na Slovensku budú v relácii Na hrane hovoriť predseda Klubu poslancov NR SR za OĽANO Michal Šipoš a poslanec zo strany Hlas-SD Richard Raši.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Michala Šipoša alebo Richarda Rašiho? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!