Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Len jeden hosť v relácii Na hrane: Ktorý politik prijal pozvanie?

Dočasne poverený premiér Eduard Heger začiatkom týždňa oznámil, že odchádza zo strany OĽaNO. Na druhý deň predstavil novú politickú stranu s názvom Demokrati, ktorej chce byť lídrom. Aké bude pôsobenie vo vláde v zmenenej situácii?

Dočasne poverený premiér Eduard Heger oznámil odchod z hnutia OĽANO. Informoval, že má vlastnú víziu o politike. Ani nie o 24 hodín stál na tlačovke a predstavoval vznik novej politickej strany s názvom Demokrati, ktorej chce byť lídrom. Spolu s ním sú členmi aj poslanec Miroslav Kollár i dočasne poverení ministri Ján Budaj, Jaroslav Naď, Rastislav Káčer a Karel Hirman. Strana podľa jej lídra chce ponúknuť umiernenú stredovú politiku založenú na konkrétnych výsledkoch, nie ponuke tzv. vzdušných zámkov. Demokrati rokujú s ďalšími politickými silami. Dočasný premiér pozval odborníkov i osobnosti verejného života, aby sa k nim pridali. Odmietol spoluprácu so Smerom-SD, Hlasom-SD, ĽSNS, Republikou aj SNS. Práve dočasne poverený premiér Eduard Heger bude dnešným hosťom v relácii Na hrane. 

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na  Eduarda Hegera? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!