Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Sociálna situácia i kroky pre zlepšenie životnej úrovne: Kto príde do relácie Na hrane?

Inflácia vo februári tretíkrát v priebehu posledných štyroch mesiacov dosiahla najvyššie číslo posledných rokov, a to 15,4 %. Medziročné zdražovanie potravín, ako hlavného ťahúňa inflácie, sa ustálilo na hodnote pod úrovňou 29 %, medzimesačne ich ceny spomalili rast pod 2 %. Čo mienia zákonodarcovia robiť s rastúcimi cenami?

Ceny potravín rastú poamly každým dňom. Inflácia dlhodobo dosahuje dvojciferné čísla a ľudia majú reálne nižšie mzdy. Podľa posledných štatistík sa medziročné zdražovanie potravín ustátilo pod úrovňou 29 %. Ceny tovarov a služieb boli vo februári medzimesačne vyššie o 1,1%. Dokedy to bude takto pokračovať? A čo s tým mienia robiť naši zákonodarcovia? Aj o tejto téme, ktorá trápi Slovákov, budú dnes v relácii Na hrane hovoriť predseda národnej rady a šéf strany Sme rodina Boris Kollár a bývalý premiér a líder strany Smer-SD Robert Fico

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia. 

Máte nejakú otázku na Borisa Kollára alebo Roberta Fica? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!