Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Dvaja muži v jednom štúdiu: Kto zavíta do relácie Na hrane?

Aj v dnešnej relácii Na hrane bude o čom diskutovať. Ústrednými témami budú aktuálne politické otázky či stranícke rokovania a chýbať nebude ani otázka pomoci občanom. Kto príde do štúdia?

Voľby sa blížia a tak sa čoraz častejšie skloňujú stranícke rokovania i predvolebná situácia v národnej rade. Na pretrase sú tiež sociálne opratrenia vlády či pomoc občanom. Nízkopríjmové domácnosti, ktoré vlani nedostali inflačnú pomoc, si jednorazovo prilepšia dotáciou 100 eur. Zároveň môžu dostať niektoré rodiny so školopovinnými deťmi jednorazovú dotáciu 160 eur. V dnešnej relácii Na hrane nebude chýbať ani exkluzívny prieskum zameraný na to, či sa občania obávajú manipulácií pri voľbách. Do štúdia zavítajú minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak a a niekdajší minister financií Ladislav Kamenický.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Milana Krajniaka alebo Ladislava Kamenického? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!