03 Na hrane - štúdio

Ovplyvňovanie volieb i podpora vlády Ľudovíta Ódora: Títo hostia zavítajú do relácie Na hrane!

Nová vláda Ľudovíta Ódora získava dôveru len pomaly. Nateraz je to nerozhodné. Svitá na lepšie časy?

Vo vzduchu visí otázka, či novej vláde vysloviť alebo nevysloviť dôveru. Úradnícka vláda, ktorá u nás doposiaľ nebola nikdy, však začína získavať pomaličky dôveru. Stav je nateraz nerozhodný, no všetko sa môže zmeniť. Premiér má za sebou niekoľko stretnutí s politickými lídrami, z ktorých sa niektoí vyjadrili za, iní rázne nie a ďalší možno. Čo bude ďalej? Aj o tejto téme budú v relácii Na hrane hovoriť predseda KDH Milan Majerský a predseda Hlas-SD Peter Pellegrini.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Milana Majerského alebo Petra Pellegriniho? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!