03 Na hrane - štúdio

Eurofondy, NATO i boj proti dezinformáciám: Kto príde do relácie Na hrane?

Bývalý minister obrany Jaroslav Naď vyrukoval pred časom s tým, že podľa spravodajských informácií plánuje Rusko manipulovať voľby na Slovensku v prospech strany Smer-SD. Nie je pritom ani zďaleka prvý. Pred ním už manipuláciu volieb skloňovali odídenci od Kotlebu či samotný Smer. Ako to teda je?

Pár mesiacov pred voľbami sa čoraz častejšie skloňuje manipulácia volieb. Pred časom s takýmto tvrdením prišli stúpenci strany Republika a aj Smer. Minulý týždeň podobné slová použil bývalý minister obrany Jaroslav Naď. Skutočne hrozí manipulácia volieb? Alebo sú to len konšpiračné teórie? Aj o tejto téme budú v relácii Na hrane hovoriť predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka a predseda strany Sme rodina Boris Kollár.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Michala Šimečku alebo Borisa Kollára? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!