01 Na hrane

Rozruch okolo Borisa Kollára i rozhodnutie prezidentky viac nekandidovať: Toto budú hostia!

Prezidentka Zuzana Čaputová v utorok oznámila, že viac kandidovať nebude. Ani nie o 24 hodín sa strhol rozruch okolo Borisa Kollára. Zjavne sa zvolebnieva, kandidátky sa finalizujú. Kto príde do relácie Na hrane?

Rozruch okolo Borisa Kollára, ale aj rozhodnutie prezidentky viac nekandidovať, ako zmenia aktuálne otrasy politickú scénu? Finalizujú kandidátky, bojujú o voličov, čím chcú presvedčiť, keď ich už poznáme? A uvidíte aj exkluzívny prieskum o tom či dôverujete polícii viac ako v predchádzajúcom volebnom období. Sledujte duel Richarda Sulíka s Denisou Sakovou.

Prezidentka Zuzana Čaputová oznámila, že nebude opäť kandidovať. Ide o jej osobné rozhodnutie. Od roku 2019, kedy je vo funkcii, zažila štyroch premiérov, osobné útoky nielen na svoju osobu, ale aj jej deti. Navyše je neustále pod drobnohľadom niektorých pravicových i ľavicových politikov.

Ani nie o 24 hodín bola na Slovensku ďalšia kauza. Tá sa týkala predsedu národnej rady Borisa Kollára. totiž pred 12 rokmi dal niekoľko faciek vtedjšej partnerke, ktorá mala ohroziť ich dieťa. Šéf hnutia Sme rodina tvrdí, že neohajuje násilie na ženách, ale zastáva sa práv detí. Následne ho niektoré politické strany vyzvali, aby odstúpil, no to odmietol.

Voľby sa nezadržateľne blížia. Kandidátky sa finalizujú a začína sa boj o voličov. Čím chcú presvedčiť, keď ich už poznáme? Aj o týchto témach budú v relácii na hrane hovoriť podpredsedníčka strany Hlas-SD Denisa Saková a predseda SaS Richard Sulík.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Denisu Sakovú alebo Richarda Sulíka? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!