Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Posledná relácia Na hrane pred prázdninami: Kto zavíta do štúdia?

Kauza okolo predsedu národnej rady a lídra strany Sme rodina Borisa Kollára neutícha. Preto bude čeliť odvolávaniu. Ako to dopadne?

Boris Kollár zbil ženu a priznal, že by to urobil znova. On je ten, kto by mal klopiť zrak od hanby, uviedla volebná líderka Hegerovej strany Demokrati Andrea Letanovská. Rovnako si aj niekdajší niekoľkonásobný premiér a šéf strany Smer-SD Robert Fico myslí, že by sa mal funkcie vzdať. Sám Boris Kollár však o kreslo prísť nechce a odstúpiť nemieni. Odvolá ho teda parlament? Aj o tejto téme v poslednej predprázdninovej relácii Na hrane budú diskutovať volebná líderka strany Demokrati Andrea Letanovská a šéf strany Smer-SD Robert Fico.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Andreu Letanovskú alebo Roberta Fica? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!