01 Na hrane

Relácia Na hrane je späť! A títo hostia zavítajú do štúdia!

Letné prázdniny príliš dlho netrvali. Môžu za to aj blížiace sa voľby a kampane, ktoré bežia v plnom prúde. Navyše Slovákov stále trápia témy, na ktoré politici sľubujú nájsť riešenia. Kto príde do relácie Na hrane?

Zvolebnieva sa. Budúcnosť Slovenska nie je ľahostajná ako ľuďom žijúcim na našom území, tak odídencom, ktorí sa rozhodli hľadať lepší život a šťastie za hranicami. Až vyše 64 000 Slovákov chce odovzdať svoj hlas v predčasných parlamentných voľbách zo zahraničia. Nie je to však jediná téma, ktorá trápi ľudí. Denne zápolia s vysokou infláciou, ktorá sa pretavuje do cien potravín, dopravy či bývania. Navyše sa čím ďalej častejšie skloňuje zvyšovanie úrokových sadzieb, čo môže spôsobiť poriadny škrt cez rozpočet mnohým domácnostiam, predovšetkým takým, ktoré nemajú finančnú rezervu. Politici hovoria aj o obmedzení ziskov bánk, čím by sa mohlo pomôcť ľuďom s hypotékami alebo znížiť dane. Čo z toho sa ale skutočne stane? Aj o tom budú v prvej relácii Na hrane po letných prázdninách v štúdiu diskutovať predseda SaS Richard Sulík a líder KDH Milan Majerský.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Richarda Silíka alebo Milana Majerského? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!