Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Kandidatúra Ivana Korčoka i situácia v SIS a polícii: Kto prijal pozvanie do relácie Na hrane?

Bývalý minister zahraničných vecí a dlhoročný diplomat Ivan Korčok v stredu oznámil svoju kandidatúru v nadchádzajúcich prezidentských voľbách. Podľa neho Slovensko dlhé roky prešľapovalo na mieste a je potrebné urobiť všetko pre to, aby sa krajina vymanila zo stagnácie. Čo na to politici?

Ivan Korčok chce zabojovať o prezidentský úrad. V budúcoročných voľbách sa chce ako občiansky kandidát dostať do Grasalkovičovho paláca. Dlhoročný diplomat a exminister zahraničných vecí svoje oficiálne rozhodnutie oznámil v stredu v rodnej Banskej Bystrici. "Mojím hlavným cieľom je pomôcť Slovensku. V prípade, že uspejem, chcel by som niesť spoluzodpovednosť za to, ako naša krajina napreduje. Chcem ponúknuť moju skúsenosť z 30 rokov služby Slovenskej republike, nadstraníckosť a zároveň jasné postoje k tomu, ako by sa život v našej krajine mal vyvíjať," uviedol Korčok. Kým sa však budú konať prezidentské voľby, čakajú nás o necelé dva mesiace tie parlamentné. A pálčivých otázok je stále dosť. Či už ide o situáciu v SIS a polícii, povolebné zámery strán alebo kľúčové plány, určite je o čom diskutovať. Aj preto do relácie Na hrane zavítajú bývalý minister obrany Jaroslav Naď a poslanec strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Jaroslava Naďa alebo Matúša Šutaj Eštoka? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!