02 Na hrane - štúdio

Nová vláda a v hre aj kontroverzné mená: Títo politici prídu do relácie Na hrane!

Nová vláda sa kreuje. A padli aj mená, ktoré sú kontroverzné. Čo príde s trojkoalíciou Smer-SSD, Hlas-SD a SNS?

Líder Smeru-SSD Robert Fico sa bude uchádzať o premiérsky post, pričom novú vládu chce mať zostavenú čo najskor. Deklaroval, že ako predseda vlády sa zasadí o to, aby sa životná úroveň na Slovensku neznižovala. Vyhlásil, že návrh štátneho rozpočtu z dielne kabinetu odborníkov ich k ničomu nezaväzuje a konsolidácia verejných financií nemôže byť na úkor dosiahnutého sociálneho štandardu. Menný zoznam novej vlády však obsahuje aj pár kontroverzných miesn. Čo príde s trojkoalíciou Smer-SSD, Hlas-SD a SNS? Dajú sa očakávať reformy alebo len vietor v bezpečnostných zložkách? Aj o týchto témach budú dnes v štúdiu diskutovať Tomáš Valášek z Progresívneho Slovenska a Michal Šipoš z OĽaNO.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Tomáša Valáška alebo Michala Šipoša? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!