Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Čistky v polícii i protimigračná akcia: Až traja hostia prídu do relácie Na hrane!

Matúš Šutaj Eštok ledva zasadol do ministerského kresla, už začal úradovať. Bleskové výmeny tak na seba nenechali dlho čakať. Nasledoval ostrý ásah proti čurillovcom. A čo bude ďalej?

Len čo minister vnútra Matúš Šutaj Eštok zložil sľub a prebral svoj rezort, začal úradovať. Výsledkom boli bleskové výmeny na čele polície a inšpekcie. Po nich prišiel na rad ostrý zásah proti čurillovcom a nasledovala jednodňová protimigračná akcia. Od včera po novom nemá ani viceprezidentov. Čo bude ďalej? A aká bude táto "nová" polícia? O tom, čo znamená príchod kontroverzných ľudí do štátnych funkcií pre objasňovanie najväčších káuz budú v relácii Na hrane diskutovať Tibor Gašpar zo Smeru, Juraj Krúpa z SaS a Jaroslav Spišiak z PS.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Tibora Gašpara, Juraja Krúpu alebo Jaroslava Spišiaka? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!