01 Na hrane

Nový šéf polície i rektor policajnej akadémie: Kto príde rečniť do relácie Na hrane?

Jedna zmena za druhou. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vo svojom rezorte upratuje. Viacero stoličiek obsadili noví šéfovia. Aké budú ďalšie kroky?

Polícia má nového šéfa. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok dočasne poveril funkciou prezidenta Policajného zboru Ľubomíra Soláka. Doterajší poverený šéf polície Rastislav Polakovič nastupuje do funkcie riaditeľa dopravnej polície. Policajným viceprezidentom pre migráciu, operatívu a riadenie služieb sa stal Ivan Hapšták. Novým riaditeľom Úradu na ochranu ústavných činiteľov bude Pavol Krejčí. A aby toho nebolo málo, šéf vnútra avizoval návrh na nového rektora policajnej akadémie. Vedením školy je dočasne poverený prorektor Michal Marko. Aj o týchto témach budú v relácii Na hrane hovoriť minister vnútra Matúš Šutaj Eštok a člen výboru pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Matúša Šutaja Eštoka alebo Juraja Krúpu? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!