03 Na hrane - štúdio

Šikana i nárast psychických problémov detí: Dnes bude v relácii Na hrane riadne horúco!

Slovenskom otriasla samovražda školáka Romana. Mal celý život pred sebou, no rozhodol sa ho ukončiť. Navyše pred očami tých, ktorí mu ubližovali. Spolužiakom pred skokom zo strechy Roman zakričal, že ich má rád. A potom jeho život vyhasol. Dalo sa tomu zabrániť? A vieme s tým niečo urobiť, aby sa to neopakovalo?

Šikanovanie, dramatický nárast psychických problémov detí, krutosť a agresivita. Roman je toho dôkazom. Hoci mal spolužiakov rád, tí sa mu posmievali, častovali ho nadávkami a aj v osudný deň si ho nakrúcali na mobily. Akú bolesť, smútok, osamelosť a prázdnotu musel chlapec zažívať? A čo sa s tým dá urobiť? Ako pomôcť deťom, rodičom, ale aj učiteľom? Dnes v relácii Na hrane budú traja ministri školstva - Tomáš Drucker zo strany Hlas-SD, Ján Horecký z KDH a Branislav Gröhling zo SaS.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Tomáša Druckera, Jána Horeckého alebo Branislava Gröhlinga? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!