Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Trestná politika i prezidentské voľby: Kto zavíta do relácie Na hrane?

Vláda sa v programovom vyhlásení zaviazala k novej trestnej politike. Komu však má v skutočnosti pomôcť? Budú sa páchatelia korupcie len tak vysmievať ostatným? A čo v koalícií zmenia prezidentské voľby? Aj tieto otázky trápia Slovákov v ostatných dňoch.

Vláda Roberta Fica chce prehodnotiť súdnu reformu Márie Kolíkovej a Viliam Karasa. V programovom vyhlásení sa zaviazala k humanizácii podmienok väzby, posilňovaniu alternatívnych trestov, aj k zníženiu trestných sadzieb. Koncom minulého roka navyše nastal posun v drogovej politike. Za prechovávanie marihuany už nehrozia drakonické tresty. No bude sa to týkať aj korupcie? Alebo sa nám takýto páchatelia budú vysmievať do tváre? A keďže je známy termín prezidentských volieb, vyvstáva tiež otázka, čo sa po nich zmení v koalícii. O horúcich témach v politike bude moderátorka Jana Krescanko Dibáková tentoraz diskutovať s Robertom Kaliňákom a Jurajom Krúpom

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Roberta Kaliňáka alebo Juraja Krúpu? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!