02 Na hrane - štúdio

Stretnutie slovenského a ukrajinského predsedu vlády: Títo politici prijali pozvanie do relácie Na hrane!

Robert Fico sa vydal na Ukrajinu. Navštívil Užhorod, kde sa stretol s ukrajinským proťajškom. Ako to celé dopadlo a čo to znamená pre Slovensko?

Premiér Robert Fico absolvoval svoju prvú cestu na Ukrajinu. Navštívil Užhorod, mesto, ktoré je od slovensko-ukrajinskej hranice vzdialené nieľko stoviek metrov a ktoré má to šťastie, že  je mimo doletu ruských rakiet. Stretol sa tam so svojím proťajškom Denisom Šmyhaľom. Navštevu nášho predsedu vlády zatieňovali problematické výroky na adresu Ukrajiny, ktorú Fico označil za vazala Spojených štátov amerických. Kyjev sa k stretnutiu postavil pragmaticky a podľa ukrajinského analytika sa s našim premiérom kamarátiť neponáhľa. Ako celé stretnutie dopadlo a čo z neho plynie pre Slovensko? Aj o tejto téme budú v štúdiu relácie Na hrane hovoriť europoslankyňa Monika Beňová a poslanec za PS Tomáš Valášek.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Moniku Beňovú alebo Tomáša Valáška? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!