03 Na hrane - štúdio

Boj o prezidentské kreslo sa začal: Kto príde diskutovať do relácie na Hrane?

Prezidentské kreslo je v kurze. Celkovo sa o post hlavy štátu uchádza 11 kandidátov, pričom pôjde o čisto mužský boj. Aký vplyv budú mať tieto voľby na koalíciu i opozíciu?

Pretrhlo sa vrece s kandidátmi na post prezidenta. Až 11 mužov chce zabojovať o post hlavy štáty. O hlasy občanov sa budú uchádzať Andrej Danko, Patrik Dubovský, Kristián Forró, Štefan Harabin, Ivan Korčok, Marian Kotleba, Ján Kubiš, Igor Matovič, Milan Náhlik, Peter Pellegrini a Róbert Švec. Prvé kolo volieb bude v sobotu 23. marca. Prípadné druhé kolo bude 6. apríla. Funkčné obdobie prezidentky Zuzany Čaputovej sa končí 15. júna. Volebná kampaň už pritom beží naplno a skončí sa 48-hodinovým volebným moratóriom. Aký vplyv budú mať tieto voľby na koalíciu i opozíciu? Aj o tejto aktuálne téme budú v relácii Na hrane diskutovať minister práce, sociálnych vecí a rodiny Erik Tomáš a bývalý minister školstva Branislav Gröhling.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Erika Tomáša alebo Branislava Gröhlinga? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!