Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Šesť rokov od smrti Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej: Toto budú rečníci v relácii Na hrane!

Kam šesť rokov od vraždy Jána a Martiny kráča Slovensko? A akým sme susedom pre Ukrajinu dva roky od začiatku vojny? Aj to budú horúce témy v dnešnej relácii Na hrane.

V utorok večer si tisíce ľudí naprieč Slovenskom pripomínalo výročie vraždy novinára Jána Kuciaka. V hlavnom meste sa spomienkové zhromaždenie začalo minútou ticha. Následne sa davu prihovorili rodičia Jána Kuciaka a aj mama Martiny Kušnírovej. Na pódiu vystúpili aj predstavitelia médií, medzinárodných organizácií, venujúcich sa novinárom, mimovládnych organizácií či umelci. Davom sa niesli aj odkazy "Dosť bolo Fica!", "Fico, poď von!", "Zbabelec!", "Zbabelci!" či "Hanba!" Koaličným politikom ľudia odkázali, že sa nebudú skrývať ani skláňať pred nimi hlavy. Aj o tejto, ako aj ďalších pálčivých témach budú dnes v relácii Roman Michelka zo SNS a Alojz Hlina zo SaS.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Romana Michelka alebo Alojza Hlinu? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na obrazovkách JOJ24 a na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!