01 Na hrane

Po dvoch rokoch duel v opačnom poradí: Títo politici zavítajú do relácie Na hrane!

Od začiatku vojny na Ukrajine ubehli už dva roky. Čo všetko sa zmenilo? Aké sú postoje Slovenska a našich politikov? A čo bude ďalej?

Od prvého výbuchu na Ukrajine uplynuli už dva roky. Presne 24. februára 2022 ruský prezident Vladimir Putin skoro ráno v televíznom prejave oznámil začiatok vojenskej invázie u našich východných susedov. Označil ju za "špeciálnu vojenskú operáciu" s cieľom vykonať "demilitarizáciu a denacifikáciu Ukrajiny". V súčasnosti sa boje odohrávajú na 1500 kilometrov dlhej frontovej línií tiahnucej sa zo severu na juh, pričom náš sused je denne vystavený delostreleckým a raketovým útokom ruskej armády. Aké sú postoje Slovenska a ako sa za tie dva roky zmenili? Čo sa bude diať po rokovania v Paríži a v Prahe? Aj na tieto otázky budú v relácii Na hrane diskutovať podpredseda parlamentu Andrej Danko a bývalý minister obrany Jaroslav Naď.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Andreja Danka alebo Jaroslava Naďa? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na obrazovkách JOJ24 a na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!