002 Na hrane

Netradičný opozičný duel: Kto príde do relácie Na hrane?

Zvolebnieva sa a už to značne cítiť. Popri vládnych témach a prezidentských voľbách sa v relácii Na hrane bude diskutovať o spolupráci v opozícii. Aj preto divákov čaká netradičný opozičný duel.

V politike sa to len hemží aktuálnymi témami. Od blížiacich sa prezidentských volieb cez kandidatúry do europarlamentu, schválenú koncepciu strategickej komunikácie, menovanie nového šéfa SIS až po kontroverzné zmeny v RTVS. V dnešnej relácii Na hrane nebude chýbať ani dialóg na tému opatrení a spôsobov výkonu politiky vládnej koalície pri témach ako SIS, vzťahy so zahraničím či v sociálnej sfére. V netradičnom dueli sa stretnú dvaja opoziční politici, konkrétne Zvolebnieva sa a už to značne cítiť. Popri vládnych témach a prezidentských voľbách sa v relácii Na hrane bude diskutovať o spolupráci v opozícii. Aj preto divákov čaká netradičný opozičný duel, konkrétne predseda Klubu poslancov za koalíciu SLOVENSKO Michal Šipoš a Tomáš Valášek z Progresívneho Slovenska.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Michala Šipoša alebo Tomáša Valáška? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na obrazovkách JOJ24 a na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!