Meteorologičku Mirku Jarošovú fanúšik poriadne zaskočil: Na TOTO nikdy nezabudne!

Všetci sa ich pýtajú, aké bude počasie a ak predpovede nevyjdú, zlíznu si za to kritiku. Reč je o meteorológoch známych z relácie Najlepšie počasie. Podobné zážitky má aj Mirka Jarošová, no prezradila, že na reakciu od jedného fanúšika asi nikdy nezabudne…

Ľudia ju poznajú z televíznych obrazoviek i z rádia, no nie je ani herečka, ani moderátorka, ani speváčka a ako vždy prízvukuje – ani rosnička. Meteorologička Mirka Jarošová hlási predpovede počasia na obrazovkách JOJky už dlhé roky a s tým sa nesie aj jej publicita. V dôsledku toho sa pravidelne stretáva s tým, že ju na ulici zastavujú cudzí ľudia s otázkou – aké bude počasie? „Niektorí takí odvážnejší sa opýtajú – a ja vás poznám, aká bude jar? Sú dosť sklamaní, keď poviem, že to teda naozaj neviem povedať. Potom tí nahnevanejší hovoria, že iným poviem a im nie. Sú aj takí, ktorí sú jemnejší alebo decentnejší, ktorí prídu a spýtajú sa: Nie ste vy náhodou tá? Jój, neviete mi povedať – idem na dovolenku, aké bude počasie? Keď viem, tak poviem, keď neviem, tak nepoviem,“ povedala v reportáži pre Top star.

Že ju ľudia zastavujú na ulici i v obchode, na to si už pomerne zvykla a berie to ako súčasť svojho povolania. No stále sa nájdu aj takí ľudia, ktorí ju svojou reakciou či otázkou zaskočia. Napríklad, na rozhovor s jedným fanúšikom asi nikdy nezabudne. Odchádzala som z obchodu a taký pán tiež odchádzal. Tak sa na mňa pozeral, tak som sa mu pozdravila. On tak na mňa pozrel a potom povedal: vaša tvár mi je veľmi pofidérna. Tak som sa usmiala,“ povedala so smiechom.

Sledujte reláciu Najlepšie počasie každý deň o 20:30 na JOJke!