Deti si servítku pred ústa nedávajú: Samkove drsné slová musela Lujza rýchlo hasiť!

Deti to povedia na plné ústa aj za nás.

Poznáte aj vy ten pocit, keď deti povedia na plné ústa to, čo by nemali, a pritom by ste to povedali presne tak isto aj vy? Všetci sme boli rovnakí, problém je však v tom, že časom sme sa naučili rozlišovať, čo môžeme povedať aj na verejnosti a čo radšej len v úzkom okruhu známych. V problematickom veku sa momentálne nachádza aj najmenší z rodiny Samko. Ten práve stál s mamou za pultom počas garážového výpredaja, v ktorom sa chceli Rodinovci zbaviť nepotrebných vecí.

Zatiaľ čo si Lujza na chvíľu niekam odskočila, k Samkovi podišiel pán s mohutnejšou postavou. Keďže mladý chlapec v sebe doposiaľ obchodného ducha nenašiel, zavolal radšej maminu: "Mami, je tu taký tučný pán a pýta sa, koľko stojí tá ockova stará, rozbitá lampa." Takýto Samkov neslušný prejav sa Lujze príliš nepáčil a snažila sa pánovi v mene mladého Rodinu ospravedlniť ešte predtým, než dôjde k k nejakým nedorozumeniam. "Dobrý deň, prepáčte, v jeho veku deti hovoria hlúposti," obhajovala Lujza svojho malého nezbedníka.

Dotknutý pán sa však našťastie neurazil a celú situáciu zobral s chladnou hlavou. Jediný, kto stále nepochopil vážnosť situácie, bol Samko. Lujza sa mu teda snažila prehovoriť do duše. "Je veľmi neslušné povedať ľuďom, ktorí sú niečím výrazní alebo majú problémy s váhou, že sú..." Samko doplnil jej vetu presne tak, ako to robiť nemal: "Tuční?" Toto však už pre dotknutého pána nebolo skutočne nič príjemné. Ako napokon zareagoval potencionálny kupca "starej, rozbitej" lampy? 

Sledujte premiérovú epizódu komediálneho seriálu NAŠI dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: NAŠI