Hviezda seriálu NAŠI Gregor Miler akosi pribral: Čo sa za tým skrýva?

Je to naozaj tak?

Mladý herec Gregor Miler si momentálne užíva leto, ako sa len dá. Keďže štvrtá séria seriálu NAŠI je nakrútená, podobne ako jeho hereckí kolegovia, aj on má aktuálne prázdniny. Ešte na samotnom nakrúcaní sme si však všimli, že Gregorovi pribudlo zopár kíl navyše. Sám pritom priznal, že skutočne pribral šesť kíl, až sa dostal na váhu 78 kilogramov. Dôvod je jednoduchý, prestal sa dostatočne hýbať. Teraz uvažuje, že začne chodiť na jogu, presne ako jeho otec. Ten chodí už rok a pol a je vidieť výsledky.

Gregor v seriáli Semafor:

​Gregor by sa však veľmi rád vrátil k freerunu, no má to jeden veľký háčik. Tento šport je príliš veľkou záťažou pre jeho kĺby a poriadne to cíti. Dôvod, prečo sa však celkovo akosi menej hýbe a priberá, je jasný. Gregor mal toho ešte donedávna v škole viac než dosť, okrem toho rieši svoje projekty a popri tom všetkom ešte donedávna nakrúcal Našich. Voľný čas, ktorý mu zvýši, sa navyše snaží rozdeliť medzi ľudí, na ktorých mu záleží.

FOTOGALÉRIA:

​Mladý herec však jedným dychom dodáva, že by sa už mal začať hýbať, lebo cíti, že to s ním nejde dobrým smerom. Hlavným problémom je hlavne menší energetický výdaj, než kedykoľvek predtým. Riešením by mohlo byť posilňovanie, na ktoré sa nedávno dal aj jeho mladší herecký kolega Max Bolf. Tento druh športu ho však príliš nebaví. „Fitko ma absolútne nebaví. Hoci som rozmýšľal, žeby som chodil s kamarátom, trénerom. Tréning by bol spojený s boxom. Ale určite nechcem tráviť hodiny vo fitku. Najviac ma to bavilo s vlastnou váhou,“ prezradil Gregor. Napriek tomu, že pribratie si všimli aj ľudia v okolí, hercovi sú reakcie ľudí maximálne ukradnuté. „Ja vôbec neriešim, čo si ľudia o mne myslia. Keď mi aj píšu všeličo možné, neriešim, ja na to absolútne nereagujem,“ dodáva Miler.  

Video - Gregorov freerun:

Štvrtú sériu seriálu NAŠI štartujeme už v septembri na JOJke!