Juraj Bača si splnil sen: Po pätnástich rokoch čakania prežíva obrovskú radosť!

Herec Juraj Bača zo seriálu Nemocnica si po dlhých pätnástich rokoch čakania konečne splnil svoj tajný sen. Podarilo sa mu totiž zohnať niečo, po čom naozaj veľmi túžil!

Juraj Bača, záchranár z vašej obľúbenej Nemocnice, je nie len skvelý herec, ale blízko má rozhodne aj k hudbe. A práve s hudbou súvisí aj jeho dlhoročný splnený sen. „Zhodou okolností som si teraz spravil radosť a mám novú gitaru. Je to taká moja vysnívaná gitara, ktorú som ja som si v roku 2008 ešte alebo 2006 vysníval, keď som bol v Amerike ešte a teraz sa mi ju konečne podarilo doviesť na Slovensko,“ prezradil Juraj Bača v rozhovore pre Top Star.


Zdá sa, že mu nová gitara robí veľkú radosť a že je to pre neho rozhodne aj výstavný kúsok, ktorý má doma. „Gitara je pre mňa aj nástroj, ako vyjadrovať svoje emócie, no tie gitary sú aj umeleckým dielom,“ vysvetlil herec.

Nemocnica - Juraj Bača Zdroj: TV JOJ

​Ako to ale herec má? Keď si už zohnal vlastnú gitaru, netúži aj po rozbehnutí svojej hudobnej kariéry? „Niektoré veci človek potrebuje zo seba dať von bez toho, aby o tom všetci vedeli. Tá hudba to je jediné také to moje, ktoré sa deje za zavretými dverami a tam to asi aj dlho zostane. Možno raz príde čas, keď si poviem, že to chcem dať svetu, ale momentálne to robím preto, aby som dal niečo zo seba von a pokojne stačí, keď to zostane v mojom byte,“ dodal herec Juraj Bača pre Top Star.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!