Medzi Nelou Pociskovou a Yaelom to v novom klipe iskrí: Čo na to jej partner Filip Tůma?

Od vydania nového singlu Nely Pociskovej ubehlo už zopár dní a skladba, ale aj videoklip sa tešia veľkej obľube. Mnohí si ale všimli, ako to medzi herečkou a Yaelom, s ktorým na skladbe spolupracovala, poriadne iskrí! Čo na to jej partner, Filip Tůma?

Videoklip svetovej úrovne má v súčasnosti viac ako 290 tisíc zhliadnutí a od vydania sa drží v aktuálnych trendoch aj na YouTube. Obaja interpreti sú z úspechu určite nadšení. Nela Pocisková v Ranných novinách vysvetlila, kde a ako vlastne vznikla táto spolupráca s Yaelom. „Ja som spievala v jednom projekte a v šatni som stretla Yaela a on zareagoval, že: ‚bože, moja láska platonická zo základnej školy.‘ Bolo to tak hrozne milé, že som si v duchu hovorila, že to budeš asi ty,“ prezradila v Ranných novinách.


Čaro videoklipu je nie len v jeho spracovaní, skvelej skladbe, choreografii či fantasticky vyzerajúcej Nele, ale aj v tom, že to medzi ňou a Yaelom poriadne iskrí. Nela ale v rozhovore otvorene prezradila, že je rada, že to tak mnohí vnímajú, pretože to bolo zámerom. Predsa len, obaja sú profesionáli. Celé to ale vypálilo perfektne. Čo ale na spomínané iskrenie hovorí partner Nely Pociskovej, Filip Tůma? „Filip je úplne v pohode v tomto. Ja dokonca som niekedy až taká, že ty vôbec nežiarliš, ako nič absolútne? Toto je ale naša práca, čiže my toto vôbec takto nevnímame, keby sme to mali riešiť, tak ja sa nepozerám na deveťdesiat percent produkcie, ktorú robí Filip v televízii a on sa nemôže pozerať na mňa, čiže to ide mimo nás,“ vysvetlila herečka, ako to medzi sebou majú.

Nela Pocisková a Yael Zdroj: IG/pociskova.nela


No a čo nám povedala Nela na samotného Yaela? Čo si o ňom herečka a speváčka myslí a aká to bola spolupráca? „On je strašne sympatický chalan a má takú fantastickú energiu, takže ja som hrozne vďačná, že to takto vyšlo a že prišiel. On prišiel do štúdia, za hodinu a pol to proste vymyslel, nahral, natočil a odišiel, akože úplne na pána,“ dodala s nadšením Nela, ktorá má z tejto spolupráce obrovskú radosť.

Čo hovoríte na novú skladbu Magnet? Videoklip si môžete pozrieť tu: