Tajný románik Adriany a Jakuba na pretrase: TAKÉTO slová by ste od neho nečakali!

Adriana a Jakub sa na seba doslova vrhli, pretože už nedokázali skrývať svoje city, ktoré obaja tak dlho potláčali. Ako to už ale býva, nič nie je ideálne a aj tie najkrajšie momenty občas vystrieda kríza. obaja tak majú pred sebou ťažkú skúšku!

Adriana a Jakub sa milujú od prvého momentu, čo sa videli. Síce im to spočiatku nedochádzalo, no časom pochopili, aká silná je ich náklonnosť. Doktor Zima to ale pokazil, Adriane adresoval nemilé slová a ona sa vydala za iného. Teraz je však všetko, ako na začiatku. Adriana totiž pochopila, že svojho muža nemiluje. Aj tak s ním ale musí na istý čas ešte vydržať.

To sa, pochopiteľne nepáči Jakubovi. On predsa nebude len akási náhrada či tajný milenec. Kým Adriana sa to snaží udržať aspoň v takejto rovine, Jakub je oveľa ráznejší. Chce jej dať ultimátum, no jeho city sú silné. Adriana sa však teraz rozviesť nemôže. Jakub jej tak vykričí, že ju nemiluje a oznámi jej, že takto pokračovať nebude. Dokáže však potlačiť to silné, čo medzi nimi je? Sledujte už dnes večer!

Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!