Sajfa spomína na Mojsejovcov a servítku pred ústa si nedáva!

Karta sa obrátila!

Sajfa sa ešte len priúčal moderátorskému remeslu, keď Mojsejovci, známa dvojica z Pereša, udávali trendy v slovenských televíziách. „Boli takí, až by som povedal, že bohorovní. Oni vtedy posudzovali, kto by do tej telky mal ísť a nemal ísť,“ spomína na obdobie spred pár rokov Sajfa. Mojsejovci sa medzičasom z médií vytratili, kým Sajfova hviezda stúpala.

Z neskúseného moderátora sa stal ostrieľaní a žiadaný zabávač. „Vtedy to bol veľký Braňo Mojsej, ktorého sa na jednej strane všetci báli, ale všetci riaditelia ho chceli mať u seba v telke, lebo on robil čísla. Nechcem, aby to vyznelo zle, ale myslím, že sa karta obrátila,“ hovorí Sajfa.

Bývalí "kolegovia" sa stretli len pred pár dňami, keď si pozval moderátor Braňa Mojseja do svojej internetovej relácie, kde ho poriadne vyspovedal. „Mám pocit, že začal meditovať. Neviem, čo to úplne presne znamená, ale dúfam, že je šťastný a, že sa mu nič nestane na jeho výletoch a záletoch.“

Sajfa sa už zajtra objaví v relácii Nikto nie je dokonalý, kde spolu s hosťom Tomim „Kidom“ Kovácsom a moderátormi Juniorom a Marcelom budú skúšať inteligenciu slovenského národa!

Sledujte Nikto nie je dokonalý už zajtra o 20:35 na JOJke!

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora