Mizne nám pred očami? Čeky radikálne chudne: Neuveríte, koľko zhodil za mesiac!

Takto vyzerá teraz.
Inkognito - Mišo Hudák, Juraj Šoko Tabaček, Marcel Forgáč a Marián Čekovský Inkognito - Mišo Hudák, Juraj Šoko Tabaček, Marcel Forgáč a Marián Čekovský Zdroj: joj.sk

​Tomu sa povie odhodlanie. Obľúbený hudobník, hádač a moderátor Marián „Čeky“ Čekovský sa rozhodol pre radikálny životný krok. Za všetko pritom mohli obyčajné šnúrky na topánkach, na ktoré jednoducho nevedel dosiahnuť. Napokon sa teda zaťal a zásadne zmenil svoje stravovacie návyky. Výsledok je viac než ohromný. Za mesiac schudol úžasných 10 kíl. Kľúčom k úspechu je podľa hudobníka aj to, že neustále pije veľa vody.

Erika Barkolová a Marián Čekovský Erika Barkolová a Marián Čekovský na JOJke v meste Zdroj: TV JOJ

​Okrem toho Čeky športuje a na chvíľu prestal jesť zemiaky, sladkosti či ryžu. „Nie je mi jedno, ako budem ďalej žiť a rozhodol som sa pre radikálnejšie riešenie svojho života. Je to skvelý pocit byť ľahší o niečo.  Vyhovárať sa potom, keď budem mať 180 kíl, to už bude neskoro,“ vysvetľuje obľúbený moderátor. Pravdou však je, že takéto číslo mu zatiaľ nehrozí. Čeky dokonca pokoril aj magickú stovku, keď sa z čísla 107 dostal na 96. Držíme mu palce v ďalšom chudnutí, hoci je pravda, že obézny rozhodne nikdy nebol. 

Čekyho spievaná príhoda s Kandráčom, Forgáčom a veľkou fľašou nápoja: