Nová záhrada logo

Pýtate sa na Facebooku: Bude prerábka záhrady v novej relácii zadarmo?

Odpoveď nájdete v článku.

Skutočne nás tešia všetky pozitívne reakcie, ktororými ste nás zasypali po ohlásení relácie Nová záhrada. Robí nám radosť, že prijímate našu novú šou s takou pozitívnou odozvou. Najviac sa tešia majitelia záhrad, ktoré vďaka tejto relácii môžu podstúpiť fantastickú prerábku pod dozorom šikovných záhradných architektov. Mnohých z vás zaujíma, či bude táto prerábka zadarmo alebo si ju zaplatíte vy. Odpoveď je niekde uprostred, na nákladoch sa bude podieľať televízia, no nebude to tak celkom zadarmo. 

“Ľudia sa na realizácii vlastnej záhrady podieľajú tak, že zaplatia za použitý materiál. Návrh, vizualizácia, záhradný architekt a práca záhradníckeho tímu je zdarma,” odpovedá dramaturg projektu, Stano Guštafík. “Práca na záhrade trvá cca 2 dni a pri zrátaní tohto celého ako produktu to vychádza ako 50% zľava,” upresňuje. 

Otázkou teda zostáva, čo môže taká prerábka stáť, čo sa materiálov týka. Teda koľko bude stáť váš podieľ. “Podľa skúseností nášho tímu by sa investícia majiteľa záhrady mala pohybovať v rozmedzí cca 600 až 1000 eur,” dodáva Guštafík. 

Podrovnosti o tom, ako sa môžete prihlásiť, nájdete TU!