V Novej záhrade máme množstvo noviniek! Toto sme si pripravili exkluzívne pre vás!

Nová séria začína už zajtra o 15:50 na JOJke!

Zima sa už skončila a s prvými teplými dňami prichádza na obrazovky televízie JOJ opäť aj relácia Nová záhrada. Naši majstri, FeriMaťo, si pre vás pripravili do novej sezóny aj pár skvelých noviniek, ktoré vás síce prekvapia až v nedeľu, no tú najzaujímavejšiu vám predstavia páni už dnes! „Jednou z takých najväčší noviniek je táto milá dáma, ktorá sedí tu s nami. Volá sa Táňa a je to nová posila nášho tímu,“ prezrádza na úvod Martin.

Táňa bude mať v relácii na starosti originálne a neobyčajné dekorácie, starým veciam vdýchne nový život a ukáže vám aj netradičné prvky, ktoré môžete použiť aj u seba doma!  „Okrem samotných dekorácií z kvetín budem niečo aj vytvárať, napríklad zo starých vecí, ktoré nájdeme všade v domácnosti. Ako ich znovu použiť si ukážeme aj neskôr v exteriéri,“ vysvetľuje Táňa!

 V novej sezóne sa môžete spolu s našim tímom záhradkárov opäť tešiť na nové a neobyčajné prestavby záhrad po celom Slovensku. „Chodíme po obhliadkach,  boli sme na Orave, na Spiši, na Liptove, na východe, na juhu. Chceme sa dostať naozaj všade, no nie na každom mieste sa dostaneme aj k samotnej realizácii. Ten kto je trpezlivý, na toho príde,“ pokračuje s úsmevom Feri.

Chlapci usilovne pracovali aj počas dlhých zimných mesiacov a hneď, ako sa začal topiť sneh, vybehli do terénu, kde zbierali inšpiráciu a nové nápady. Dostali sa dokonca aj do zahraničia. Kam presne cestovali a čo tam robili vám však už prezradia naši samotní záhradkári vo vtipnom videu!

Sledujte reláciu Nová záhrada už v nedeľu v novom vysielacom čase o 15:50 na JOJke!

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora