Jeseň má svoje čaro: Zariaďte si váš domov moderným nábytkom v jesenných farbách!

Vizualizácia od architektky vás inšpiruje.

V poslednej epizóde Nového bývania sme hľadali domov pre mladú slečnu, ktorá chcela bývať s maminou a s priateľom v okolí Zvolena. Hľadali trojizbový dom v pokojnom prostredí, ktorý  by bol komfortný ako pre mladý pár, tak aj pre maminu. Aby bol vyhovujúci a komfortný pre maminu, Vlado Voštinár mal neľahkú úlohu. Musel nájsť také bývanie, v ktorom by bolo čo najmenej schodov. Rozpočet na takýto domček mala naša záujemkyňa 125-tisíc eur.

Jednou z ponúk bol rodinný dom v obci Tŕnie, ktorého cena bola 82 500 eur. Dom mal drevený interiér, čo pripomínalo viac chalúpku a preto bola naša záujemkyňa priklonená k modernej vizualizácii od našej architektky Silvii Brna. Napriek tomu, že Silvia veľmi nebúrala, vizualizácia, ktorú navrhla, bola skutočne veľkou zmenou. Vo vizualizácii použila veľa jesenných farieb ako napríklad zelenú, žltú či modrú.  „Ideme presne do jesene. Sú tam použité prírodné materiály ako je drevo, kameň, betónové stierky, ale aj dlažba je v dekore piesku,“ opisuje vizualizáciu architektka.

Pozrite si fotografie vizualizácie od architektky v článku, alebo sledujte celú epizódu Nové bývanie teraz v archíve zadarmo!