Andrea Belányiová odhalila tajomstvo svojej tip-top postavy: Takto sa udržiava vo forme!

Sympatická moderátorka je dlhé roky neoddeliteľnou súčasťou spravodajstva televízie JOJ. Divákom sa prostredníctvom televíznych obrazoviek pravidelne prihovára vždy so širokým úsmevom a s veľkou profesionalitou.

Moderátorka spravodajstva Andrea Belányiová je súčasťou našej jojkárskej televíznej rodiny už naozaj dlhé roky. Je veľmi príjemná, profesionálna, vždy krásna a teší sa veľkej diváckej popularite. Hoci je v šoubiznise známou tvárou, svoje súkromie si prísne stráži. Nepoužíva ani sociálne siete a svoj život mimo televíznych kamier žije v tichosti. Fanúšikovia tak nevedia, akým koníčkom sa venuje či ako tvári voľný čas.

Tentoraz však urobila výnimku a prezradila, aký šport je jej najväčšou vášňou a čím sa udržiava vo forme. Pre mňa je najobľúbenejším športom pilates. Dostala som sa k nemu asi pred 7 rokmi a dodnes ma to drží. Štúdio, kam od začiatku chodím, má veľmi príjemnú rodinnú atmosféru, a tak to nie je veľký benefit iba pre telo, ale aj pre dušu. A, samozrejme, dúfam, že sa to moje pilatesovanie odrazí aj na motorike na staré kolená,“ povedala Andrea pre denník Plus 1 deň. Je, teda, úplne jasné, čomu usmievavá tmavovláska vďačí za svoju tip-top postavičku!

Andreu Belányiovú môžete vidieť v Novinách o 19:30 hod.!