Ján Mečiar prekvapil divákov radikálne zmeneným imidžom: Pozrite, akú má hustú bradu!

Divákov obľúbenej spravodajskej relácie Noviny čakalo počas pondelkového vysielania veľké prekvapenie. Už v prvých sekundách, keď sa na obrazovke ukázali moderátori, si všimli niečo nečakané. Ján Mečiar totiž zmenil imidž!

Obľúbený moderátor Ján Mečiar je neodmysliteľnou súčasťou jojkárskeho spravodajstva už dlhé roky. Obtýždeň sa pravidelne prihovára divákom z večerných Novín a popritom stíha tvoriť reláciu Spektrum, kde sa zaoberá vedecko-technologickým pokrokom, ale aj bežnými vecami, s ktorými sa na dennej báze stretávame. Počas Novín o 12 sa taktiež pravidelne rozpráva so zaujímavými hosťami a popritom všetkom má dostatok času na svoju rodinu a koníčky.

Keďže moderátori spravodajstva sa pred kamerami striedajú a vysielajú každé dva týždne, práve pondelkové vysielanie bolo pre divákov Novín naozaj veľkým prekvapením. Keď sa totiž moderátori objavili na obrazovke, všetci si už v prvých sekundách všimli, že Ján Mečiar má radikálne zmenený imidž. Tvár nášho spravodajstva si nechala narásť bradu. Hoci sme zvyknutí, že Janko máva tvár vždy nahladko oholenú, treba povedať, že porast na tvári mu naozaj svedčí. Čo poviete?

Lucka Barmošová a Janko Mečiar Zdroj: TV JOJ
Tagy: Ján Mečiar