Tomáš prvýkrát nečakane pobozkal Martinu: Tá ho poslala kadeľahšie!

Mladý Molnár to už nevedel dlhšie vydržať a konečne sa odvážil pre dlhoočakávaný krok. Keďže svoju lásku k Martine už nevedel viac skrývať, rozhodol sa, že jej to dá konečne najavo. Pred zrakmi všetkých spolužiakov ju vášnivo pobozkal.

Konečne sa mu podarí doraziť do cieľa? Mladý Molnár už dlhšiu dobu poškuľuje po svojej spolužiačke a spolusediacej v školskej lavici Martine. Všetko sa to začalo vtedy, keď sa nebojácny Tomáš verejne postavil za svojho otca Dušana, za čo ho jeho obľúbené dievča vôbec po prvýkrát pochválilo. Z dovtedy odmeranej spolužiačky sa tak postupne stala čoraz bližšia kamarátka. Tam to však rozhodne neskončilo. Aspoň z Tomášovej strany, ktorý k Martine začal časom cítiť viac než len kamarátstvo.

Nový život - Tomáš bozkáva Martinu Nový život - Tomáš bozkáva Martinu Zdroj: TV JOJ

​Až sa napokon rozhodol, že svoje túžby premení na realitu. Aby nebol úplne stratený, stavil na "istotu" a požiadal o cenné rady "odborníka" na ženy - bývalého futbalistu a rebela Paľa. Ten mu odporučil, že pri takomto type dievčat treba byť drsný a s ničím sa nebabrať. Tomáš teda dal na Paľove cenné rady a priamo v reštaurácii rýchleho občerstvenia pred očami viacerých spolužiakov išiel rovno na vec. Vyčkal na vhodnú chvíľu a Martinu vášnivo pobozkal. Jej následná reakcia však rozhodne nebola podľa predstáv mladého Molnára. Martina očividne zostala poriadne v šoku, poriadne na Tomáša vybuchla a utiekla preč. Zdá sa, že si mladý romantik ešte bude musieť na svoju chvíľu počkať. Viac uvidíte vo videu HORE a dnes večer v seriáli Nový život.

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!