Fešák Tony Porucha sa objaví v Novom živote: Prečo sa na pľaci nestretol s Mambou?

V seriáli Nový život sa najnovšie objaví aj mladý fešák a Mambin priateľ Tony Porucha. Jeho postava bude poriadne zaujímavá, o čom sa môžete presvedčiť už dnes večer.

V seriáli Nový život sme sa už od začiatku stretli aj s Luciinou dobrou kamarátkou - futbalistkou, ktorú si zahrala speváčka a herečka Mamba Dasha Šarközyová. Už v dnešnej epizóde sa však objaví aj jej dlhoročný priateľ Tony Porucha. Obaja sú hrdými rodičmi rozkošného synčeka Manola. Tony si v seriáli zahrá od Mambinej postavy o generáciu mladšieho študenta - maturanta Mirka, ktorého prezývajú aj "Grázel". "Zo začiatku vyzeral len ako menší frajer, mal aj svetlé okamihy. Potom však urobil pár mladíckych chýb. Nie je to však vyslovene zlá postava. Je to chalan, ktorý má dobré aj zlé stránky," hovorí Tony o svojej postave. 

Tony Porucha ako maturant v Novom živote Tony Porucha ako maturant v Novom živote Zdroj: TV JOJ

​Zvláštnosťou je to, že Tony si zahral o vyše 10 rokov mladšiu postavu. On sám je už však zvyknutý na výrazne mladšie roly než je jeho reálny vek. Na druhej strane si však jeho partnerka Mamba zahrala pre zmenu o čosi staršiu postavu a mohla by tak byť Tonymu v seriáli pokojne matkou. To by sa však museli najprv stretnúť. "Nikdy v živote neprídeme do styku. Ja som stará futbalistka, ktorá končí svoju kariéru a on je mladý maturant, ktorý začína svoj život," opísala Mamba ich spoločný seriálový osud. Obaja si pritom svoje postavy natoľko obľúbili, že sa aj doma v súkromí občas rozprávali o tom, kam sa v deji posunuli a čo majú ich seriáloví hrdinovia nové. 

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!