Toto ste o Laure Petersen nevedeli: Aha, ako skvele jej to spieva!

Je to hotový multitalent. Sympatickej mladej herečke zo seriálu Nový život to nielen skvele hrá, ale aj spieva. Vypočujte si jej skvelý hudobný výkon.

V seriáloch NAŠI a Nový život sa z mladej herečky Laury Petersen stala okamžite veľká hviezda. Diváci si v Novom živote jej postavu Martiny s neľahkým osudom raz-dva obľúbili. A hoci sa musel napokon jej potenciálny seriálový frajer Tomáš zmieriť s tým, že obaja sú rodina, a tak spolu nemôžu chodiť, aj tak ju má stále rád. Laura Petersen i Max Bolf si pritom spolu zahrali už v seriáli NAŠI, kde Laura stvárňovala Oliverovu frajerku, z ktorej sa okamžite stala veľká hviezda a diváci si ju obľúbili napriek jej prostorekosti.

​V skutočnosti síce Laura v súkromí nemá až taký ostrý jazyk, zato je šikovná hneď vo viacerých hľadiskách. Väčšina divákov ani len netuší, že okrem skvelých hereckých schopností vie aj krásne spievať. Už pred pár rokmi nám hneď z fleku počas rozhovoru na jednom z nakrúcaní zaspievala znamenitú pieseň od Billa Withersa - Ain't No Sunshine, ktorú si môžete vypočuť priamo vo videu HORE. To však nie je zďaleka všetko. O tom, že to Laura myslí s hudbou skutočne vážne, svedčí aj fakt, že spevu sa venuje už vyše 13 rokov. Laura však v speve pokračuje aj naďalej a občas na svojom instagramovom profile zverejní aj ukážku zo svojho umenia. Vypočujte si napríklad jej spev piesne Broken-Hearted Girl od Beyoncé vo videu nižšie:

https://www.instagram.com/p/B2tsFw9Dic2/