Takto sa správa romantik? Baláž na rande poriadne dourážal Gitku!

Nie vždy dopadne rande celkom podľa predstáv oboch zúčastnených strán. Svoje o tom vedia aj učitelia Baláž a Gitka, ktorí sa zhodou náhod spolu zoznámili na istej zoznamke. Hoci si ešte donedávna spolu vykali, odrazu sedia za jedným stolom a sami nevedia, čo majú od spoločného stretnutia mimo školy vôbec očakávať.

Niektorí ľudia to so vzťahmi akosi nevedia. Najmä ak sú celé roky single a na tento stav si už zvykli. Presne ako učitelia Baláž a Gitka, ktorí sa rozhodli, že svoj osud zmenia tým, že sa prihlásia na zoznamku. Na tom by nebolo nič zlé, keby však každý z nich nepoužil v profile cudziu fotku, ktorá nemá s ich reálnym výzorom nič spoločné. Keď napokon obaja učitelia zistili, že si spolu dokonca aj píšu, najprv sa poriadne vystrašili. Ich dokonalá predstava sexi partnera zo zoznamky totiž v sekunde spľasla ako bublina. Fotky vyzerali úplne inak ako realita. Napriek tomuto šoku sa však rozhodli, že to predsa len skúsia. Problémom ale je fakt, že výzor rozhodne nebol to jediné, čo obaja zatajovali. A presne preto dopadlo ich spoločné rande vo Fatime poriadnym fiaskom.

Gitka sa snažila Balážovi ukázať športového ducha aspoň v stolnom futbale Gitka sa snažila Balážovi ukázať športového ducha aspoň v stolnom futbale

​Keď sa Baláž nečakane dozvedel, že Gitka v skutočnosti vôbec neholduje športu, zostal ako obarený a cítil sa poriadne oklamaný. Ona sa totiž priznala, že vo voľnom čase číta knihy, pozerá dokumentárne filmy o prírode a opravuje písomky. Naštvaný Baláž jej na to zareagoval sebe vlastným arogantným štýlom: "No jasné, preto vyzerá celá krajina takto. Všetci sedíte a čumíte na telku. Z toho máte všetky tie vaše problémy." Gitka mu však dala jasne najavo, že ona rozhodne žiadne problémy nemá a dokonca aj jej krčná chrbtica a krvný tlak sú v najlepšom poriadku. Navyše sa rozhodne nenechala uraziť a zahanbiť a všetko mu to vrátila aj s úrokmi. Viac uvidíte vo videu HORE a dnes večer v Novom živote!

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!