Dušan má na krku obrovský škandál s drogami: Príde o miesto učiteľa?

Bývalí športovci sa ocitli v skutočne nelichotivej situácii, keď sa ich fotka z minulosti dostala na titulku bulváru. A hoci to na snímke vyzerá, akoby šňupali kokaín, pravda je úplne inde. To však teraz už len ťažko vysvetlia celému mestu.

Dušan a Lucia majú na krku poriadny problém. Za všetko môže Vanda, ktorá ešte stále rozpredáva majetok, aby získala financie. Najnovšie speňažila aj Evaldov starý telefón, z ktorého však zabudla vymazať fotky. Medzi nimi jednu nelichotivú spred mnohých rokov, na ktorej Lucia s Dušanom jedia šamrole posypané práškovým cukrom a tvária sa, že šňupú kokaín. Všetko by mohlo dopadnúť inak, keby Evaldov starý telefón neskončil zhodou okolností v rukách Žambochovej ženy. Tá dala všetky kompromitujúce materiály svojmu mužovi - šéfredaktorovi najväčšieho miestneho bulvárneho plátku Trenčiansky hlas. Následne skončili Dušan s Luciou na prvej strane týchto novín s titulkom "Nedovolený doping". Pod fotografiou "šňupajúcich" športovcov sa nachádzal text o tom, že slovenským športovcom už nestačia zaužívané dopingové praktiky, ako sú steroidy, ale očividne si zvyknú pomáhať aj niečím oveľa tvrdším.

Nový život - Dušan a Lucia na titulke Trenčianskeho hlasu Nový život - Dušan a Lucia na titulke Trenčianskeho hlasu Zdroj: TV JOJ

Miestne periodikum chcelo zvýšiť hodnovernosť informácie tým, že ako zdroj uviedlo neznámeho čitateľa, ktorý zachytil bývalých profesionálnych športovcov, ako si užívajú za hranicami Slovenska. Na fotografii sú jasne identifikovateľní najlepší kamaráti - bývalý hokejista Dušan Molnár a bývalá futbalistka Lucia Pálfyová v skutočne nelichotivej póze. V kaviarni šňupali biely prášok. A hoci hlavní aktéri aj ich blízki vedia, že išlo len o trápny žart, celé mesto ich už automaticky považuje za feťákov. Voči Dušanovi už dokonca rodičia začali spisovať petíciu, a preto sa aj on sám rozhodol vzdať miesta učiteľa. Ako to napokon celé dopadne? To sa dozviete už dnes večer v seriáli Nový život!

Sledujte seriál Nový život dnes večer o 20:35 na JOJke!