Rozchod na spadnutie? Medzi Leou a Mirom to začne poriadne škrípať: TOTO je kameň úrazu!

Extravagantná tínedžerka a futbalista majú od prvej série tak povediac turbulentný vzťah. Raz sa rozišli pre jeho zálety, druhý raz pre ten jej. Napriek tomu sa vždy k sebe vrátili. Ustoja však aj tretiu „krízu“?

Rebelka Lea Cviklová zo seriálu Nový život zažíva v týchto dňoch veľké sklamanie. Tešila sa, že nastúpi na umeleckú školu a splní si svoj sen o kariére v kreatívnom priemysle. Na vytúžené miesto ju však neprijali a tak extravagantnej tínedžerke ostali len oči pre plač. Hoci sa ju všetci snažia utešovať, ich slová veľmi nepadajú na úrodnú pôdu. Lea je zrútená a má pocit, že nikto jej pocitom zúfalstva nerozumie. Dúfala, že oporu nájde u frajera Mira, no zdá sa, že sa mýlila.

Namiesto toho, aby ju futbalista vypočul, pomojkal sa s ňou a bol tu pre ňu, sa vybral s partiou na chatu. Leu tam samozrejme pozval tiež, no posledné na čo mala náladu, bolo žúrovať, popíjať alkohol a zabávať sa. Avšak, nechcela mu to povedať na rovinu, tak sa radšej vyhovorila na to, že otcovi pomáha s Paulínkou a mame s pečením bábovky. Napokon však nešťastnej septimánke prasknú nervy a Mirovi všetko vykričí. Znamená to koniec ich mladej lásky a je rozchod na spadnutie?

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život