Helenka Medvecká šokuje Fedora svojím plánom o budúcnosti: TOTO teda naozaj nečakal!

Sympatická učiteľka slovenčiny sa po niekoľkých nevydarených vzťahoch napokon v druhej sérii dala dokopy so svojím kolegom. Vo Fedorovi našla to, čo vždy hľadala a tak niet divu, že začína uvažovať o spoločnej budúcnosti. Lenže bude to jej partnerovi pochuti?

Sympatická učiteľka slovenčiny Helenka Medvecká je mladá, krásna a inteligentná žena, ktorá dlhý čas nemala šťastie na vzťahy. Po nevydarenej aférke s Lohom trochu zatrpkla a mužov chcela zo svojho života odstrihnúť. To sa však zmenilo, keď do školy prišiel učiť Fedor. Charizmatický muž v rokoch si prísnu ryšavku získal svojím rozhľadom, intelektom i vyžarovaním. Netrvalo dlho a z Helenky a Fedora sa stal krásny párik.

Keďže v ňom našla všetko to, čo od muža očakávala, rozhodla sa, že by bolo načase uvažovať o spoločnej budúcnosti. Hoci v minulosti nebola príliš nadšená z predstavy, že by sa mala stať matkou, pod vplyvom okolností sa to zmenilo. Helenka sa totiž rozhodla, že by si chcela založiť rodinu. O svojich plánoch poinformovala Fedora, no ten už na prvý pohľad nebol príliš nadšený. Predsa len, má svoj vek a z predošlých vzťahov má už dve dcéry. Mať teda tretie dieťa s treťou ženou mu nie je príliš pochuti. Podarí sa Helenke presvedčiť ho, aby zmenil názor?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život