Dušan a Alena chytili v manželstve druhý dych: Aha, KTO ich načape pri radovánkach!

Molnárovci prežívali niekoľko mesiacov veľmi zložité obdobie. Podľa všetkého sa im však veľkú krízu podarilo nadobro zažehnať. Svedčí o tom, fakt, že sa konečne zblížili a užívajú si jeden druhého plnými dúškami. Lepšie povedané – chceli by si užívať…

Dušan a Alena si počas svojho manželstva prešli naozaj všeličím. Pendlovanie po svete kvôli jeho hokejovej kariére, bulvár, rozhovory, sťahovanie do Trenčína, finančné suchoty a napokon i nevera. Hoci to vyzeralo všelijako, ukázalo sa, že ich vzťah je naozaj pevný. Dokázali totiž spoločne ustáť aj Aleninu aférku s Bottom a nechutné články v Trenčianskom hlase. Rozhodli sa, že za tým všetkým urobia hrubú čiaru a budú žiť tak, akoby sa nič nestalo. A zabralo to!

Manželia sa k sebe zrazu správajú ako hrdličky a radi by si užili druhé medové týždne. V tom im však bráni základná vec – nikdy nie sú v dome sami. Spoločnosť im vždy robí buď Tomáš s Vanessou, Stella alebo Fedor. Keď už boli zúfalí a chcelo mať chvíľku pre seba, rozhodli sa, že sa ujdú do školy a zašijú v zborovni. V seriáli sú totiž zimné prázdniny a tak gymnázium zíva prázdnotou. Dušan a Alena sa preto pustili do milostných radovánok. To ale netušili, že ich pri udobrovaní opäť niekto vyruší. Lepšie povedané – načape. O koho ide? Pozrite si video!

Sleduje obľúbený Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke alebo kedykoľvek v archíve!

Tagy: Nový život